maandag 27 april 2009

Minousje

We moeten Minousje zijn vochtinfuus toedienen en daartoe moet de infuusfles verticaal boven Minousje hangen. Fabio heeft hiervoor een systeem bedacht waarbij we ook nog kunnen zien hoe ver we al zijn (de dierenarts heeft streepjes op de fles gezet om de dagelijkse hoeveelheid aan te geven). Een transparant plastic tasje met een gat aan de onderkant en die heeft hij aan het stuur van de hometrainer gehangen, haha. Vindingrijk, he? Het werkt prima.


Normaal slaapt Minousje op de slaapbank, maar toen we hem net thuisgebracht hadden van de dierenarts vertelde Fabio dat hij gezien had dat Minousje probeerde op de slaapbank te springen, maar telkens viel omdat hij geen kracht had. Dus heb ik deze stellage op de slaapbank gezet om te voorkomen dat hij erop kan/wil springen. Werkt ook.


Zo verzinnen we wat he?

Minousje heeft gisteren lekker bij ons gelegen de hele middag. Hij zag er niet uit, maar hij was erg gelukkig en wij vonden het ook heel gezellig.


Close up van ons topmodel:


Vandaag gaat het heel goed met Minousje. Hij loopt stabiel en eet weer helemaal zelf (hij wil niet meer uit het spuitje eten). Zo ziet hij er vandaag uit:

Geen opmerkingen: